Onze aanhangwagens

Aanhangwagens

onze aanhangwagens tot een laadvermogen van 3,5 ton totaalgewicht kunnen dragen? Inmiddels hebben wij maar liefst 10 verschillende aanhangers die wij dagelijks verhuren. Of je nou op zoek bent naar een eenvoudige aanhanger die je zonder extra rijbewijs achter jouw auto kunt vastmaken of een aanhanger die specifiek gemaakt is voor het transporteren van andere machines. Wij helpen jou met het vinden van de beste oplossing. Dit zijn de aanhangers die wij momenteel verhuren.

Onze eenvoudige aanhangwagens

Wat aanhangers betreft, zijn er heel veel verschillende mogelijkheden. We hebben bijvoorbeeld aanhangers met plateaus, aanhangers met een huif en aanhangers die kunnen kiepen. Toch merken wij dat de meeste mensen op zoek zijn naar een eenvoudige aanhanger. Onze meest eenvoudige aanhangers zijn die van 250 x 130 cm, 300 x 130 cm en 400 x 200 cm. De kleinste van deze drie aanhangers is een aanhanger met geremde enkele as. Die mag dus ook gebruikt worden door mensen die geen aanhangwagenrijbewijs hebben.

Plateauwagen

Onze plateauwagen van 300 x 160 cm heeft neerklapbare zij- en achterborden. Omdat de wielen zich onder de laadvloer bevinden, heeft deze plateauwagen een verrassend grote bak. De plateauwagen is ideaal om zand of stenen mee te vervoeren. Dankzij de neerklapbare borden kun je de inhoud eenvoudig uit de aanhanger scheppen. Je hoeft immers niets over de randen heen te tillen. Die kiep je simpelweg naar beneden.

Aanhangwagen met huif

Ben je op zoek naar een aanhanger die de lading beschermt tegen nadelige weersomstandigheden? Dan is een aanhangwagen inclusief zeil, ook wel huif genoemd, een handige keuze. Onze aanhangwagen met huif is 250 x 130 cm en heeft een laadvermogen van maximaal 1350 Ook deze aanhanger mag gebruikt worden door mensen die geen aanhangwagenrijbewijs hebben.

Machine transporters

Wij transporteren onze eigen machines vaak naar de gewenste locatie. Onze machine transporters zijn hier ideaal voor.  Zo heeft onze machine transporter van 300 x 130 cm vaste oprijplaten die het op-en afrijden van machines ontzettend gemakkelijk maakt. Onze multi-transporters met een bakgrootte van 300 x 150 cm en met een bakgrootte van 365 x 185 cm hebben beide een achterklep over de gehele breedte van de laadvloer. Tot slot hebben wij nog een auto transporter van 400 x 200 cm in ons assortiment. Die wordt gebruikt om de allergrootste machines mee te vervoeren. Natuurlijk gebruiken wij onze machine transporters niet alleen zelf, maar zijn ze ook alle drie te huur.

Kiep aanhangwagen

Onze kiep aanhangwagen van 300 x 160 cm is enorm populair. Deze aanhanger kiept dankzij het ingebouwde elektrische systeem met een druk op de knop. Met een laadvermogen van in totaal 2700 kg kan deze aanhangwagen voor allerlei grote klussen worden ingezet.

Gebruik maken van onze codepoort

Wil jij jouw gehuurde aanhanger vóór 8 uur ’s ochtends en/of ná 5 uur ’s avonds inleveren? En ben jij een zakelijke huurder? Dan kun je gebruik maken van onze codepoort.

Hoe werkt het?

  • Je reserveert de aanhanger via de website, door te bellen naar 0475-595544, door een mail te sturen naar info@derksverhuur.nl of door even langs te komen.
  • Wij zetten de aanhanger tijdig voor jou klaar.
  • Wij sturen jou een unieke code die je kunt gebruiken om de poort te openen.
  • Jij haalt jouw reservering op elk gewenst tijdstip op. Bijvoorbeeld om 6 uur ’s ochtends! Natuurlijk brengt je ‘m ook op elk gewenst tijdstip terug. Bijvoorbeeld om 10 uur ’s avonds.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *