Aan de slag met de klepelmaaier

Klepelmaaier Derksverhuu

Alternatieve klepelmaaiers in ons assortiment

Onze klepelmaaiers van 2,80 meter en 1,80 meter zijn grotere machines die wij verhuren. Voor de kleinere klussen, verhuren wij ook nog andere, kleinere maaiers.

Andere maaiers in de verhuur

Naast onze verzameling klepelmaaiers hebben we ook nog een aantal andere maaiers die gehuurd kunnen worden

Kijk dit prachtig voorbeeld eens! Deze klant gebruikt onze Agrimaster RV280 van 2,80 meter in de fronthef, en de Ducker zijklepelmaaier van 1,80 meter achterop! Die gaat pas écht werk maken van zijn bermen, perceelranden en taluds.

Hoe werkt een klepelmaaier?

Een klepelmaaier zorgt er voor dat de vegetatie wordt gehakseld. De restjes die blijven liggen na het hakselen, worden vervolgens gebruikt als compost. Waarom? Om de voedingsbodem opnieuw te verrijken. De roterende klepels in onze verschillende klepelmaaiers zorgen er voor dat de bermen, perceelranden en taluds er binnen no time weer netjes uitzien. Wat een klepelmaaier zo anders maakt dan een gewone grasmaaier? Dat is de power die deze machines hebben. Een klepelmaaier kan hoog opgaand gewas maaien en heeft geen last van obstakels zoals dikke takken of afval.

Het maaien van taluds, bermen en perceelranden hoeft maar een paar keer per jaar te gebeuren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *