Nieuws

Op deze pagina vindt u al het nieuws wat wij graag met u willen delen! Er worden zaken vermeld zoals aanvullingen in ons machine assortiment, branche gerelateerde artikelen, bedrijfsinformatie enz.

Aanhangwagens

onze aanhangwagens tot een laadvermogen van 3,5 ton totaalgewicht kunnen dragen? Inmiddels hebben wij maar liefst 10 verschillende aanhangers die wij dagelijks verhuren. Of je nou op zoek bent naar een eenvoudige aanhanger die je zonder extra rijbewijs achter jouw auto kunt vastmaken of een aanhanger die specifiek gemaakt is voor het transporteren van andere machines. Wij helpen jou met het vinden van de beste oplossing. Dit zijn de aanhangers die wij momenteel verhuren.

Onze eenvoudige aanhangwagens

Wat aanhangers betreft, zijn er heel veel verschillende mogelijkheden. We hebben bijvoorbeeld aanhangers met plateaus, aanhangers met een huif en aanhangers die kunnen kiepen. Toch merken wij dat de meeste mensen op zoek zijn naar een eenvoudige aanhanger. Onze meest eenvoudige aanhangers zijn die van 250 x 130 cm, 300 x 130 cm en 400 x 200 cm. De kleinste van deze drie aanhangers is een aanhanger met geremde enkele as. Die mag dus ook gebruikt worden door mensen die geen aanhangwagenrijbewijs hebben.

Plateauwagen

Onze plateauwagen van 300 x 160 cm heeft neerklapbare zij- en achterborden. Omdat de wielen zich onder de laadvloer bevinden, heeft deze plateauwagen een verrassend grote bak. De plateauwagen is ideaal om zand of stenen mee te vervoeren. Dankzij de neerklapbare borden kun je de inhoud eenvoudig uit de aanhanger scheppen. Je hoeft immers niets over de randen heen te tillen. Die kiep je simpelweg naar beneden.

Aanhangwagen met huif

Ben je op zoek naar een aanhanger die de lading beschermt tegen nadelige weersomstandigheden? Dan is een aanhangwagen inclusief zeil, ook wel huif genoemd, een handige keuze. Onze aanhangwagen met huif is 250 x 130 cm en heeft een laadvermogen van maximaal 1350 Ook deze aanhanger mag gebruikt worden door mensen die geen aanhangwagenrijbewijs hebben.

Machine transporters

Wij transporteren onze eigen machines vaak naar de gewenste locatie. Onze machine transporters zijn hier ideaal voor.  Zo heeft onze machine transporter van 300 x 130 cm vaste oprijplaten die het op-en afrijden van machines ontzettend gemakkelijk maakt. Onze multi-transporters met een bakgrootte van 300 x 150 cm en met een bakgrootte van 365 x 185 cm hebben beide een achterklep over de gehele breedte van de laadvloer. Tot slot hebben wij nog een auto transporter van 400 x 200 cm in ons assortiment. Die wordt gebruikt om de allergrootste machines mee te vervoeren. Natuurlijk gebruiken wij onze machine transporters niet alleen zelf, maar zijn ze ook alle drie te huur.

Kiep aanhangwagen

Onze kiep aanhangwagen van 300 x 160 cm is enorm populair. Deze aanhanger kiept dankzij het ingebouwde elektrische systeem met een druk op de knop. Met een laadvermogen van in totaal 2700 kg kan deze aanhangwagen voor allerlei grote klussen worden ingezet.

Gebruik maken van onze codepoort

Wil jij jouw gehuurde aanhanger vóór 8 uur ’s ochtends en/of ná 5 uur ’s avonds inleveren? En ben jij een zakelijke huurder? Dan kun je gebruik maken van onze codepoort.

Hoe werkt het?

 • Je reserveert de aanhanger via de website, door te bellen naar 0475-595544, door een mail te sturen naar info@derksverhuur.nl of door even langs te komen.
 • Wij zetten de aanhanger tijdig voor jou klaar.
 • Wij sturen jou een unieke code die je kunt gebruiken om de poort te openen.
 • Jij haalt jouw reservering op elk gewenst tijdstip op. Bijvoorbeeld om 6 uur ’s ochtends! Natuurlijk brengt je ‘m ook op elk gewenst tijdstip terug. Bijvoorbeeld om 10 uur ’s avonds.
Klepelmaaier Derksverhuu

Aan de slag met een klepelmaaier

Kijk dit prachtig voorbeeld eens! Deze klant gebruikt onze Agrimaster RV280 van 2,80 meter in de fronthef, en de Ducker zijklepelmaaier van 1,80 meter achterop! Die gaat pas écht werk maken van zijn bermen, perceelranden en taluds.

Hoe werkt een klepelmaaier?

Een klepelmaaier zorgt er voor dat de vegetatie wordt gehakseld. De restjes die blijven liggen na het hakselen, worden vervolgens gebruikt als compost. Waarom? Om de voedingsbodem opnieuw te verrijken. De roterende klepels in onze verschillende klepelmaaiers zorgen er voor dat de bermen, perceelranden en taluds er binnen no time weer netjes uitzien. Wat een klepelmaaier zo anders maakt dan een gewone grasmaaier? Dat is de power die deze machines hebben. Een klepelmaaier kan hoog opgaand gewas maaien en heeft geen last van obstakels zoals dikke takken of afval.

Het maaien van taluds, bermen en perceelranden hoeft maar een paar keer per jaar te gebeuren.

Alternatieve klepelmaaiers in ons assortiment

Onze klepelmaaiers van 2,80 meter en 1,80 meter zijn grotere machines die wij verhuren. Voor de kleinere klussen, verhuren wij ook nog andere, kleinere maaiers.

💪🏻 Zelfrijdende klepelmaaier van 60 cm
💪🏻 Klepelmaaier van 1,10 meter
💪🏻 Klepelmaaier van 1,25 meter
💪🏻 Klepelmaaier van 1,60 meter
💪🏻 Klepelmaaier van 1,20 meter op een hydraulische arm

Andere maaiers in de verhuur

Naast onze verzameling klepelmaaiers hebben we ook nog een aantal andere maaiers die gehuurd kunnen worden

👨‍🌾 Grasmaaier van 48 cm
👨‍🌾 Loofkapper van 160 cm met steunwielen
👨‍🌾 Ruwterreinmaaier van 58 cm
👨‍🌾 Zitmaaier van 94 cm

Tuinmachines onderhouden? Ook daar helpen wij jou bij!

Een van de vragen die vaak aan ons gesteld wordt, is hoe hoog onze hoogste hoogwerker kan reiken.
Het antwoord daarop is maar liefst 17 meter hoog en 9 meter ver!

En weet je wat ook bijzonder is? Deze hoogwerker kan door zijn lage eigengewicht eenvoudig achter een auto/bus vervoerd worden. Als deze hoogwerker achter de auto wordt vervoerd, is die slechts 1,75 meter breed, 2 meter hoog en 7 meter lang.

Deze hoogwerker huren

Onze hoogwerkers worden onder andere gehuurd door:

 • Hoveniers die in hoge bomen snoeiwerkzaamheden verrichten
 • Schilders die dakranden en kozijnen op hoogte schilderen
 • Dakdekkers die een lek moeten dichten.

Deze hoogwerker reserveer je eenvoudig online, maar je kunt natuurlijk ook even langskomen in Neer.

Neer hoogwerker huren

Tuinmachines onderhouden? Ook daar helpen wij jou bij!

Het is verstandig om tuinmachines goed te onderhouden. Als we het hebben over het onderhouden van machines, kun je veel dingen helemaal zelf doen. Denk aan Het schoonspuiten en droog wegzetten van jouw machines. Of wat vind je van het slijpen van de messen en kettingen? Dit zijn enkele kleine dingen die je kunt doen om jouw machines netjes te houden. Daarnaast hebben jouw tuinmachines eens in de zoveel tijd een grote onderhoudsbeurt nodig. Daar komt Derks Verhuur om de hoek kijken!

Welke machines kunnen wij voor jou onderhouden?

Als jij wilt dat jouw tuinmachines voor een lange tijd meegaan? Dan is het belangrijk om te investeren in het onderhoud. Hoewel je zelf al veel kunt doen, wat onderhoud betreft, zijn er ook taken die je het beste uit handen geeft. Wij adviseren jou om eens in het jaar jouw machines langs te brengen naar onze werkplaats. Wij controleren jouw machines van top tot teen en zorgen er voor alles weer werkt zoals het zou moeten werken. Wij onderhouden veel verschillende soorten machines. Denk aan bijvoorbeeld:

🛠️ Grasdoorzaaimachines
🛠️ Graszodensnijders
🛠️ Verticuteermachines
🛠️ Zitmaaiers
🛠️ Houtversnipperaars
🛠️ Onkruidborstelmachines
🛠️ Tractoren
🛠️ Grond- en tuinfresen
🛠️ Kettingzagen

Een tuinmachine huren

Het kan ook voorkomen dat jij slechts voor enkele uren of dagen een tuinapparaat nodig hebt. Ook dan ben je bij Derks Verhuur aan het juiste adres! Alle machines die wij onderhouden, verhuren wij ook. Wilt u bijvoorbeeld een heg snoeien, maar heeft u zelf geen heggenschaar in huis? Of wilt u een boom verwijderen en het hout versnipperen? U huurt onze tuinmachines al vanaf een halve dag! Klik bovenaan deze pagina om contact op te nemen met ons.

Nieuw bij Derks Verhuur: De perfecte houtversnipperaar voor middelgrote tuinen en parken 🌳🌲

We stellen onze nieuwe houtversnipperaar graag aan jullie voor.

Deze mobiele versnipperaar wordt aangedreven door een 23 pk. benzinemotor. De machine is 85 cm breed. Deze houtversnipperaar heeft een Anti-Block Motor systeem. Dit systeem regelt de invoersnelheid volledig vanzelf. Een sensor controleert elke verandering van het motortoerental.

Maar dit is niet het enige wat dit apparaat ontzettend veilig maakt. De invoertrechter van deze houtversnipperaar heeft een V-vormige onderplaat. Die zorgt ervoor dat het ingevoerde snoeiafval vanzelf naar het center wordt geleid. Ook zorgt die ervoor dat de bediener meer geneigd is om aan de zijkant van de trechter te gaan staan tijdens het inbrengen. De snippers worden door een pijp uitgeblazen om vervolgens bijvoorbeeld op een aanhangwagen terecht te komen.

Hout versnipperen of hout hakselen?

De termen versnipperen en hakselen worden vaak door elkaar gebruikt. Toch zijn hakselaars en versnipperaars niet hetzelfde. Het eindresultaat dat uit de machines komen, zijn namelijk niet hetzelfde. Een hakselaar, ook wel shredder genoemd, snijdt de vezel in de lengterichting. Elke keer wanneer het mes neerslaat, splijt je de vezelstructuur open. Een versnipperaar of chipper slaat dwars op de vezel en snijdt de tak in stukjes. Bij chips of snippers blijft de vezel intact.

Onze andere modellen

Naast deze, nieuwste, houtversnipperaar verhuren wij ook grotere en kleinere modellen.

 Oktober is de perfecte maand om overtollig hout te versnipperen. Wil je onze nieuwste houtversnipperaar of een van onze andere versnipperaars of kloofmachines huren? Dat doe je eenvoudig door op deze link te klikken, te bellen naar 0475-595544 of door even langs te komen op onze locatie. 🪓

Vroeg open laat dicht verhuur

Wist jij dat we een codepoort hebben?

Werkuren worden in de huidige economie steeds flexibeler en dat merken we. Steeds meer van onze huurders beginnen vroeg in de ochtend en eindigen niet aan het einde van de middag, maar aan het begin van de avond. Het is onze taak als verhuurbedrijf om ervoor te zorgen dat onze zakelijke klanten op de meest eenvoudige manier machines en apparaten kunnen huren. Er zijn verschillende manieren waarop wij het onze huurders makkelijker kunnen maken. Onze codepoort is een van die manieren.

Hoe werkt het?

 • Je reserveert het apparaat of de machine via de website, door te bellen naar 0475-595544, door een mail te sturen naar info@derksverhuur.nl of door even langs te komen.
 • Wij zetten je reservering tijdig voor jou klaar.
 • Wij sturen jou een unieke code die je kunt gebruiken om de poort te openen.
 • Jij haalt jouw reservering vanaf 6 uur ’s ochtends op en brengt ‘m vóór 10 uur ’s avonds terug.

De codepoort zorgt er voor dat onze zakelijke huurders hun reservering op een tijdstip kunnen komen ophalen die voor hen het beste werkt. Maar dit is niet de enige oplossing die wij hebben voor onze huurders. Wat dacht je van de volgende creatieve oplossingen?

 • Wij bezorgen ook machines op locatie. Voor als je wat krapper in de tijd zit!
 • Je huurt onze apparaten en machines al vanaf een halve dag. Dit scheelt aanzienlijk in de prijs!
 • We hebben verschillende manieren waarop jij een apparaat of machine kunt reserveren.
 • We nemen de tijd om met jou mee te denken en zorgen er voor dat jij alles in huis haalt om zo efficiënt mogelijk aan de slag te kunnen.
 • Naast de verhuur van onze machines en apparaten verkopen we ook verschillende losse machine onderdelen en bijbehorende producten zoals, Aspen brandstof, hydraulische componenten en gasflessen.
 • Als wij een machine of apparaat niet in huis hebben, maken we gebruik van ons grote netwerk om jou toch te voorzien van wat je nodig hebt.
 • Wij delen wekelijks op Google, Facebook, Instagram en onze website interessante info en nieuwtjes over Derks Verhuur met jullie.

Gasfles leeg? Wij ruilen ‘m voor jou om!

Waarom kiezen wij voor Rijngas?

Wij werken al jaren samen met Rijngas om jou te voorzien van gasflessen. Wij ervaren Rijngas als een flexibel en klantgericht bedrijf. Sinds 1 april 2022 is de accijns op gas en andere brandstoffen tijdelijk verlaagd. In eerste instantie was LPG uitgesloten van deze verlaging, maar door druk uit te oefenen is de branche erin geslaagd om toch ook LPG onderdeel te laten zijn van deze accijnsverlaging.

Propaangas

Bij ons kun je jouw lege gasfles snel en eenvoudig omruilen voor een volle. Heb je nog geen gasfles? Dan betaal je bij de eerste aankoop een borgsom.

Propaangas kan voor verschillende apparaten gebruikt worden. Denk aan:

 • De BBQ

 • Het fornuis

 • Terraskachels

 • Onkruidbranders

Let op! Wij ruilen alleen lege gasflessen van het merk Rijngas in tegen nieuwe. Andere merken gasflessen kunnen niet teruggenomen of ingeruild worden.

Heftruck gasflessen

U kunt bij ons ook terecht voor een volle gasfles voor jouw heftruck. Wij verhuren lichtgewicht aluminium flessen met een inhoud van 14kg en een totaal gewicht van 21kg (gevulde fles). Als je  een van onze gasflessen huurt heeft dit verschillende voordelen:

 • U hoeft geen eigen gasfles aan te schaffen

 • Al onze gasflessen zijn volledig gekeurd.

Wij zijn weer open!

Na een heerlijke vakantie staan wij weer klaar om jullie te woord te staan.
We gaan richting het einde van deze warme zomer en dat betekent dat er weer flink werk aan de winkel is. Aan het eind van het zomerseizoen vliegen de volgende machines en apparaten bij ons de deur uit:

 •       Mestverspreiders
 • Doorzaaimachines
 • Hoogwerkers
 • Breekhamers
 • Waterpompen en waterzuigers
 • Greppelfrezen
 • Minigravers
 • Knikladers

Wil jij er zeker van zijn dat jouw werk of project door kan gaan? Reserveer dan jouw machine of apparaat op tijd. Dat kan eenvoudig hier op de website, door te bellen naar 0475-595544 of door een mailtje te sturen naar info@derksverhuur.nl

Nieuw in het assortiment

Het einde van de zomer betekent ook altijd dat wij enkele nieuwe machines en apparaten in ons assortiment opnemen. Dit voegden wij onlangs toe aan ons assortiment:

 1. Ifor-Williams Auto transporter 3500kg
 2. Eliet Super prof houtversnipperaar
 3. Kettingzagen/ bosmaaier enz.

Een ventilator huren? Niet alleen voor de warmste dagen!

Naast alle bouwmachines, tractoren en hoogwerkers hebben wij ook ventilatoren in ons assortiment. Onze ventilatoren zijn een stuk steviger dan de simpele waaiers die u bij de supermarkt kunt aanschaffen. Ze worden over het algemeen niet gebruikt om een ruimte koel te houden, al is dat met de huidige zomerse temperaturen natuurlijk wel heel handig! Het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft op veel werkplekken een goede ventilatie verplicht gesteld. Bij (bouw)werkzaamheden waar gevaarlijke gassen en stoffen vrijkomen zoals verfdampen en kwartstoffen komt een goede ventilatie tot stand door het beluchten, ontluchten en filteren van de lucht op de werkvloer.

Een bouwventilator gebruiken

Waar we ze dan wel voor gebruiken? Wat dacht u van:

 • het creëren van een goede ventilatie op de werkvloer.
 • het afvoeren van schadelijke stoffen zoals koolzuurgas, lasrook, verfdampen of koolmonoxide.

Ons meest verhuurde ventilator is deze ventilator van 230 volt.  Per uur verplaatst deze ventilator maximaal 4500 m3. De ventilator heeft 3 snelheden. In ons assortiment vindt u ook nog een kleinere ventilator van 50 cm.

Een afzuiginstallatie met slang huren

Bij ons huurt u ook eenvoudig een afzuiginstallatie met slang. Het monteren van een stofafzuiging op de machines waar het stof vrijkomt voorziet in deze aanpak. Stof komt onder andere vrij bij werkzaamheden zoals hakken, boren, zagen, frezen, slijpen, schuren en stralen. Onze afzuiginstallatie met slang huurt u al vanaf een halve dag.

Zitmaaier kapot?

Wij hebben de tijdelijke oplossing!
Deze Husqvarna  zitmaaier is de ideale grasmaaier voor alle soorten tuin. Met een maaibreedte van 94 cm zijn grote oppervlaktes geen probleem. De maaier staat standaard ingesteld op mulchen. Het gras wordt hierbij in kleine stukjes versnipperd die snel composteren en zo door het gazon als natuurlijke meststof worden opgenomen.

Uitbreiding aanbod in aanbouwdelen minigravers en knikladers

 • Sorteergrijper 
  Onze roterende sloop en -sorteergrijper  is inzetbaar voor het sorteren en opruimen van diverse materialen, overslaan van hout, verplaatsen van bouwmaterialen.
 • Wortelmes/rippertand
  Deze rippertand is geschikt voor het rooien van stuiken en boomwortels.
 •  Terreinhark
  Terreinhark voor aan een mini- of midigraver. Ideaal voor het uitharken van terreinen of bermen.
 • Stenenriek
  Stenenriek / tegelriek voor het gemakkelijk rooien van stenen, klinkers, tegels.Doordat de tanden dicht op elkaar geplaatst zijn kunnen er geen stenen doorheen vallen.

Onze nieuwe bedrijfsbus! Een maatje meer hoeft geen probleem te zijn!

Dit is ‘m dan. Onze nieuwe kracht op het gebied van bezorging en service! Een zeer ruime bus met veel gebruikersgemak. Deze MB sprinter mag met zijn 3,5 ton trekgewicht alle aanhangwagens trekken!

Belettering is uitgevoerd door Hoeben beletteringen in Baarlo. Johan bedankt!


Geregeld vindt er binnen ons assortiment verjonging plaats om onze verhuurvloot in topconditie te houden!

 • Zo kwam ook de boomstronkenfrees aan de beurt. De keus is gevallen op een FSI B20 van de Firma Hissink. De machine is door ons flink aan de tand gevoeld om de maximale capaciteit te achterhalen. De FSI B20 voldeed aan al onze wensen en werd hiermee de vervanger van onze vorige Laski boomstronkenfrees. 
 • Machinebreedte 69cm
 • Past door alle deuren
 • Eenvoudige bediening
 • Voor boomstronken van klein tot groot!
Voor verdere specificaties en prijzen klik hier

Dücker, al meer dan 100 jaar Top kwaliteit!

Zie foto voor 1 van de vele toepassingen van onze nieuwe Dücker USM 18 zijklepelmaaier met een maaibreedte van 180cm. Doordat de maaier zijdelings en in hoogte een groot bereik heeft zijn de mogelijkheden groot.

Klik hier voor de diverse toepassingen van deze maaier

Schaarhoogwerker 10,1M accu (smal)

Nieuw in ons verhuurprogramma! Veelzijdige schaarhoogwerker van het merk SINOBOOM. Deze oerdegelijke hoogwerker is slechts 81cm breed en heeft een werkhoogte van wel 10,1 meter! Bekijk snel de volledige specifiecaties via onderstaande link.

https://www.derksverhuur.nl/product/schaarhoogwerker-101m-accu-smal/

Nieuwe medewerker!

 Derks Verhuur — Neer

 Met trots kunnen wij mededelen dat Paul van Wijlick uit Kessel ons team komt versterken. Paul start vanaf 6 september 2021 en gaat ons ondersteunen   met alle voorkomende (onderhouds)werkzaamheden. Wij zullen samen onze klanten helpen om alle voorkomende projecten zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Wij wensen hem veel werkplezier toe!

Nieuw! JCB Rupsdumper: De onmisbare kracht!

 • De JCB HTD5 is een zeer compacte rupsdumper die dankzij zijn hoogkiepfunctie en rupsbanden breed inzetbaar is. Deze machine is de ideale hulp bij het laden van aanhangwagens, puin- en zandcontainers

 • Kenmerken:
 • Machinebreedte 69cm
 • Past door vrijwel alle deuren
 • Kiephoogte max. 450mm (lage- en middelhoge containers)
 • Eigen gewicht 515kg
 • Laadvermogen max. 500kg
 • Laadcapaciteit max. 0,31m³
 • 2 rijsnelheden
 • Eenvoudige bediening
 • Dieselmotor
Voor verdere specificaties en prijzen klik hier

2x Kobelco SK10SR voor Derks Verhuur!

Met trots kunnen wij mededelen 2 nieuwe Kobelco minigravers geleverd te hebben gekregen via Bosmans Machines B.V. Deze machines zijn zeer compact en passen door vrijwel iedere deuropening! Deze compacte minigravers zijn een onmisbare schakel geworden voor hoveniers-, bestrating-, tuinders- en grondverzetbedrijven! Ook particulieren weten de overstap naar deze goede tuinhulp meer en meer te maken onder het motto! 

Wat je met oliedruk kunt doen moet je niet met bloeddruk doen!

Nieuw! Ifor Williams machinetransporter 365x185CM

 • Multi-transporter, aanhanger
 • Merk: Ifor Williams GX126
 • Zeer robuuste trailer
 • Bladvering
 • Laadvermogen totaal 2750 kg
 • Bakafmetingen 364 x 184 cm
 • Geremde tandemas
 • Achterklep over de gehele breedte van de laadvloer
 • Uitermate geschikt voor het transport van minigravers, wielladers, minitractors, e.d.
Voor verdere specificaties en prijzen klik hier

Een groot gazon inzaaien? Eenvoudig en doeltreffend met onze rotorkopeg-graszaaimachine!

Voor het zaaiklaar maken en egaliseren van geploegde, gefreesde of gespitte grond is een rotoreg een ideaal werktuig.

De verticaal draaiende messen verkleinen de grond en een egalisatiebalk egaliseert. Vervolgens wordt het graszaad nauwkeurig door de zaaimachine gezaaid en zal de aandrukrol het zaad licht in de grond inwerken en aandrukken.
De perfecte combi voor grotere oppervlaktes (>1000m²).
Klik 
hier voor meer informatie en specificaties van deze machine.

Wij verhuren ook een bijpassende tractor.
Klik 
hier voor verdere informatie en tarieven.

Uitgelicht! Onze nieuwe Kuhn armklepelmaaier heeft een zeer groot bereik!

De Kuhn Agri-longer GII 6045 P TD is een zeer wendbare armklepelmaaier. Met zijn grote horizontale en verticale bereik kan deze maaimachine veel uitdagingen aan.

Kenmerken:

 • Maaibreedte 120 cm
 • Aftakas 540 RPM
 • Eigen gewicht 1320 kg
 • Horizontaal bereik 6,00 mtr. (vanaf het midden van de trekker, zie werkdiagram)
 • Verticaal bereik 7,15 mtr. (vanaf maaiveld, zie werkdiagram)
 • Aanbevolen minimale gewicht tractor: 3,5 ton
 • Aanbevolen vermogen tractor: 70 PK
 • Klepelbak gemonteerd aan een hydr. bediende draagarm
 • Eigen hydraulisch systeem met bedieningsventielen
 • Ideale machine voor het maaien van perceelranden, taluds, greppels enz.
Voor verdere specificaties en prijzen klik hier

Tegels die ongelijk liggen?  Het is verleden tijd met deze rollentrilplaat!

Deze tegeltrilplaat is speciaal ontworpen voor het egaal aantrillen van tegels.
De Weber VPR700 rolt over het oppervlak met uitzonderlijk gemak. Deze soepele manier van werken sluit de tegels goed in en voorkomt verschuiven, barsten en schilferen.

Specificaties:

 • Weber VPR 700
 • Benzine motor
 • Werkbreedte 67cm
 • Gewicht 175kg
 • Te gebruiken bij tegels vanaf 3 á 4cm dikte.
 • Keramische-, natuursteen- en betontegels te trillen zonder krassen in de toplaag
 • Eenvoudige en nauwkeurige bediening
 • klik hier voor de productfilm
 Meer informatie, foto’s en prijzen zijn te vinden via deze link

Uniek in de verhuur wereld! Hydraulische palenrammer met powerpack

De Rhino HPD-60 palenrammer is een ideaal hulpmiddel bij het aanleggen van houten hekwerken, schuttingen, afrasteringen van weilanden en andere beschoeiingen. Ook vindt deze palenrammer zijn toepassing in de tuinbouw bij het plaatsen van allerlei soorten houten palen. Deze unieke hydraulische palenrammer is veel compacter in vergelijk met een luchthamer + dieselcompressor. Het brandstofverbruik ligt hierbij ook nog eens vele malen lager.

Voor gebruik van deze palenklopper is een hydraulische krachtbron nodig, zoals een (mini)kraan, tractor of shovel. Of u sluit de palenrammer eenvoudig aan op onze hydraulische powerpack (HPP-13). Deze compacte powerpack op wielen is eenvoudig mee te nemen in een auto en past door een deuropening.

Kenmerken:

 • Palenrammer (met of zonder powerpack te huur)
 • Hydraulisch aangedreven
 • 95 Joule slagkracht!
 • Gemakkelijk en snel in gebruik
 • Voor palen en buizen met doorsnede t/m 110mm
 • Ideale machine om houten palen en stalen buizen VAST in de grond te slaan
Voor verdere specificaties en prijzen klik hier

Nieuw! Vermeer RTX200 Ketting- Sleuvengraver

Deze compacte, professionele kettinggraver is uitermate geschikt voor het maken van sleuven voor leidingwerk, beregening, elektriciteitskabels, haagbeplanting, afwatering en drainagetoepassingen.

 • Aandrijving via rupstracks
 • Zelf aangedreven wendbare machine
 • Max. graafdiepte 65 cm, traploos instelbaar
 • Sleufbreedte 12,5 (Optioneel 15 cm)
 • Machinebreedte 89 cm (past door meest voorkomende tuinpoorten)
 • Machinelengte 185 cm
 • 530 kg machinegewicht
 • Alle functies hydraulisch bediend
 • 21 pk elektrisch gestarte benzine motor
 Meer informatie, foto’s en prijzen zijn te vinden via deze link

Nieuw! Overtopfrees Imants 135cm

De Imants overtopfrees heeft een unieke eigenschap. De frees draait tegen de rijrichting in en gooit de grond omhoog en naar achteren tegen een spijlenrek. Hierdoor komen de gewasresten onderin de voor te liggen. De grond die door de spijlen vliegt bedekt dan de gewasresten waardoor er een mooi schoon zaaibed ontstaat.

Meer informatie en prijzen zijn te vinden via deze link.

Veel gebruikt in combinatie met onze Farmtrac FT30 compact-tractor!

Nieuw! FARMTRAC FT30 COMPACT- TRACTOR

Deze Farmtrac FT30 compact tractor is onze nieuwste aanwinst! Met een motorvermogen van 29PK biedt deze tractor diverse mogelijkheden voor verdere uitbreiding in aanbouwdelen zoals: Klepelmaaiers, frezen, Overtopfrezen enz. Wij zullen hier ons de komende tijd verder in gaan verdiepen. De tractor heeft een ruime instap, stuurbekrachtiging, zijschakeling en vele kenmerken die garant staan voor een optimaal werk comfort.
 Meer informatie, foto’s en prijzen zijn te vinden via deze link

Nieuw! Nifty Knikarm hoogwerker 12,5 meter

De Nifty 120T is de meest compacte aanhangwagen hoogwerker met 12.5 meter werkhoogte en een horizontaal werkbereik van 6.10 meter. Compacte afmetingen met stempels zorgen ervoor dat het manoeuvreren en opzetten van de Nifty 120T snel en simpel verloopt. Met een platform van 1,1 meter breed is deze hoogwerker compact genoeg om in de kleinste hoeken te kunnen komen.

Meer informatie en prijzen zijn te vinden via deze link.

Nieuw! Volvo EC18E 1,8T MINIGRAVER

Vandaag onze nieuwe Volvo EC18E minigraver geleverd gekregen via onze buurman Bosmans Machines B.V. De afwerking, robuustheid en bedieningsgemak van de machine zijn erg goed en de verwachtingen zijn dan ook hoog!
Kenmerken:
 • Volvo EC18E
 • Bouwjaar 2019
 • 13% verhoogde trekkracht
 • 22% verhoogd hefvermogen

Nieuw! Gras doorzaaimachine

De Billy Goat OS900 is een professionele doorzaaimachine die ontworpen is om uw gazon er weer stralend uit te laten zien.

Meer informatie en prijzen zijn te vinden via deze link.

Nieuw! Houtversnipperaar TP-250

Hiernaast ziet u een film van onze nieuwe aanwinst! De machine is door ons op een wielonderstel gebouwd zodat ook kleinere tractoren met deze machine kunnen werken.
Specificaties:

Max. houtdiameter: 250 mm
Walsopening: 260 x 350 mm
Minimaal vereist vermogen: 55PK 
Toerental PTO: 1000 rpm
Capaciteit tot 50 m³/uur

Meer informatie en prijzen zijn te vinden via deze link.

Nieuw! Mais onderzaai machine

Hiernaast ziet u een film van een vergelijkbare machine zoals deze in ons verhuurprogramma beschikbaar is. klik op deze link voor meer informatie over de wetgeving en mogelijkheden bij het zaaien van een vanggewas tussen de mais.
Voor prijzen zie de productpagina via deze link

Welkom Daan!

Op 23 April is onze zoon Daan geboren! Grote broer Lars is erg trots en kan niet wachten om samen met de kleine Daan zijn papa en opa te komen helpen in de verhuur!

Open Dag 10 Maart 2019

Wij kijken terug op een geslaagde open dag. Ondanks het slechte weer was er volop interesse in onze producten en diensten.

Tijdens de open dag hebben wij een prijsvraag gehouden waaraan tientallen deelnemers hebben deelgenomen. Uit de goede antwoorden is als winnaar uit de bus gekomen……

Luc Peeters uit Neer
Hij heeft een dag gratis huur gewonnen voor een machine naar keuze.

Nieuw Logo, Zelfde Naam!

Derks Verhuur heeft vanaf heden een nieuwe huisstijl. Bij de nieuwe verbeterde website hoort ook een nieuw logo! De service zoals u deze van ons gewend bent blijft uiteraard ongewijzigd!

Media artikelen

Derks Verhuur bestaat dit jaar 25 jaar! Dit is ook in de media niet onopgemerkt gebleven. Zie bijgevoegde artikelen.

Meer geplaatste artikelen:
Leudal.nieuws 18-2-2019
Peel-en-Maas.nieuws 18-2-2019
Leudal.nieuws 6-3-2019

Nieuw in ons assortiment!

Derks Verhuur heeft vanaf heden een demontabele GEDA ladderlift in de verhuur. De lift die een maximale hoogte heeft van 11,5m is te gebruiken bij het omhoog transporteren van dakpannen, zonnepanelen, bouwmaterialen e.d. De lift is ook uitermate geschikt als verhuislift. Bekijk hier alle specificaties