Nieuw en uniek in de verhuur: Mini Meststrooier!

Waar gebruik je de Mini Meststrooier voor?

Over het algemeen wordt er gedacht dat een meststrooier alleen gebruikt kan worden om mest te strooien. Toch klopt dit niet helemaal. Zeker niet in het geval van de ECO 250. Deze kleine, maar krachtige, strooier kan gebruikt worden voor het uitstrooien van mest, compost, zand, aarde en rubber korrels. De strooier strooit in een boog van 180°. Ideaal dus voor als je:

👍 Zand wilt strooien voor het invegen van bestratingen
👍 Rubber korrels op kunstgras wilt strooien
👍 Arme zandgrond wilt voorzien van compost of mest

We verwachten dat onze Mini Meststrooier veel en vaak verhuurd zal worden, wees er dus op tijd bij als jij ook aan de slag wilt gaan met strooien!

Je bent inmiddels vast bekend met de standaard meststrooiers die al jaar en dag op de markt zijn. Sinds kort hebben wij een nieuw en uniek exemplaar die direct gehuurd kan worden, namelijk: onze ECO 250 Mini Meststrooier. Deze strooier, die niet enkel en alleen mest strooit maar ook compost, zand en aarde kan verstrooien,  integreert functies die normaal in veel grotere topdressers te vinden zijn.

Zo is onze Mini Meststrooier vierwielig en daarom ook zeer wendbaar. Dit zorgt voor een betere gewichtsverdeling en stabiliteit. Hierdoor kunnen zwaardere producten worden verwerkt zonder dat dit ten koste gaat van de wendbaarheid of het bedieningsgemak. Daarnaast is de basisframe van deze meststrooier breder dan bij andere strooiers. De stabiliteit is daarom een stuk beter en het contact met het oppervlak is ideaal.

Hoewel we het met een knipoog een Mini Meststrooier noemen, is deze strooier eigenlijk helemaal niet zo klein. Dit apparaat kan namelijk een laadvermogen van 200 kilo aan! Een flink gewicht voor een mini machine, toch?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *