Waterpomp of waterzuiger huren

Het komt niet vaak voor dat je een waterpomp of waterzuiger moet huren. Wellicht wil je jouw zwembad leeg pompen aan het einde van de zomer of heb je een dompelpomp nodig om jouw vijver in het voorjaar een grote onderhoudsbeurt te geven. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je een pomp nodig hebt als ondersteuning bij een ondergelopen kelder of tijdens een overstroming. Waar jij een waterpomp of waterzuiger ook voor nodig hebt, bij Derks Verhuur kun je kiezen uit ons ruime assortiment.

Een waterpomp gebruiken

Waterpompen en waterzuigers worden voor heel veel verschillende doelen ingezet. Je hoeft ze gelukkig niet vaak te gebruiken, maar als je aan de slag gaat met een van deze werkzaamheden zijn ze ontzettend handig:

  • Het onderhouden van vijvers;
  • Het onderhouden van zwembaden;
  • Het afvoeren van water tijdens bouwwerkzaamheden;
  • Tijdens overstromingen;
  • Om grote meren, greppels en beken tijdelijk droog te leggen.

Dompelpomp huren

Een dompelpomp plaats je in het water. Je pompt met een dompelpomp water weg vanuit een locatie zoals een zwembad, vijver of kelder. Gebruik je een dompelpomp om een zwembad leeg te pompen? Dan is het belangrijk dat water waar chloor in zit rechtstreeks in de goot wordt leeggepompt. Heb je enkel gebruikgemaakt van kraanwater en zitten er geen chloortabletten of andere chemicaliën in het water? Dan kun je het water vrij in de tuin laten lopen. Een dompelpomp is heel handig in gebruik omdat het snel en efficiënt al het water afvoert. Ook bij het afvoeren van water uit een vijver is het gebruiken van een dompelpomp aan te raden. Vergeet de vissen uit de vijver niet te vangen, maar doe dit pas wanneer er niet teveel water meer in de vijver staat. Wanneer de vijver vol is en je de vissen moet vangen, kan dit veel stress voor de dieren opleveren en wanneer er minder water in de vijver zit kunnen ze niet makkelijk alle kanten opschieten.

Pompaggregaat huren

Een pompaggregaat is uitermate geschikt voor het besproeien van het land doormiddel van tuinsproeiers of sectorsproeiers. Wij hebben in ons assortiment twee verschillende pompaggregaten. Onze kleinere pompaggregaat voert ongeveer 30 m3 water per uur af en wordt aangedreven door een benzinemotor met 6.5 pk. Onze grotere pompaggregaat voert ongeveer 70 m3 per uur af en wordt aangedreven door een benzinemotor met 5.5 pk.

Tractorpomp huren

De grootste waterpomp die je bij Derks Verhuur kunt huren is onze tractorpomp. Met een capaciteit om 800 m3 water per uur of te pompen is deze joekel van een waterpomp onmisbaar voor wanneer er op het land gewerkt moet worden. Dit is dé perfecte pomp om overtollig water af te voeren of voor bevloeiing van het land.

Naam vandaag nog contact op of kom in Neer even langs om jouw waterpomp of waterzuiger te huren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *