Onze mestverspreiders huren

Een mestverspreider is onmisbaar als je een grote oppervlakte wil bemesten. Je kunt bij Derks Verhuur verschillende formaten mestverspreiders huren. Onze grootste meststrooier heeft een flink formaat en kan in het voorjaar op menig veld in heel Limburg gespot worden. Deze mestverspreider met een laadvermogen van vijf ton:

  • heeft een hydraulische bodemkettingaandrijving
  • is traploos regelbaar
  • heeft een bakinhoud van 6m3
  • beschikt over dubbele spiraalwalsen met morswals
  • is voorzien van een boventrekhaak en van een aftakas met slipkoppeling

Een mini mestverspreider inzetten

Onze mini mestverspreider kan niet alleen ingezet worden om mest te verspreiden. De mestverspreider kan ook gebruikt worden voor het uitstrooien van mest, compost, zand aarde en rubber korrels. De zelfrijdende mini mestverspreider heeft vier wielen en is daarom ook zeer wendbaar en stabiel. Zwaardere producten kunnen verwerkt worden zonder dat dit ten koste gaat van de wendbaarheid of het bedieningsgemak.

De voordelen van een kunstmeststrooier

Naast onze reguliere mestverspreider en onze mini meststrooier hebben we in ons assortiment ook nog een kunstmeststrooier die je zelf kunt duwen. Vanaf oppervlakten van zo’n 100 m2 is het verstandig om gebruik te maken van een strooier die je met de hand kunt duwen. Deze mestverspreider is niet alleen licht in gewicht, maar ook zeer gebruiksvriendelijk en uiterst duurzaam. Natuurlijk raden we voor grotere tuinen onze mini mestverspreider aan omdat je daar minder kracht voor hoeft te gebruiken en daarom sneller de klus geklaard zal hebben. Het is vanzelfsprekend dat onze mestverspreider van 5 ton specifiek bedoeld is voor grote weides en velden. Met zijn bakinhoud van 6 m3 is dat nog niet eens zo’n gekke conclusie om te maken!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *