In de tuin werken? Dit heb je nodig!

We gaan richting de zomer en dat betekent dat we steeds vaker buiten zijn. In de weekenden en op vrije dagen wordt er veel in de tuin gewerkt. Er worden kleine, maar ook veel grote taken gedaan. Denk aan het aanleggen van een nieuw terras, het zaaien van gras, het snoeien van bomen en heggen of het bouwen van een schutting. Bij klussen die sporadisch of eenmalig moeten gebeuren is het veel handiger om de juiste machines en apparaten te huren. Zo hoef je voor de rest van het jaar niet voor opslag te zorgen en weet je zeker dat je de beste materialen voor de klus in huis haalt. Deze machines en apparaten helpen jou om aan de slag te gaan in de tuin!

Zagen en snoeien

Wij hebben verschillende accu en benzine kettingzagen in de verhuur. De kleinste kettingzaag is er eentje van 35 centimeter. Onze grootste kettingzaag is maar liefst 60 centimeter. Naast kettingzagen kun je bij ons ook heggenscharen huren zoals deze van 65 cm. Vergeet je veiligheidsoverall en helm niet te huren! Deze zaagoveral zal er voor zorgen dat je beter beveiligd bent tegen ongevallen.

Maaien

Welke maaier het beste werkt in jouw tuin is afhankelijk van hoe groot de tuin is en welke vegetatie je wilt gaat maaien. Voor de grotere tuinen adviseren wij deze zitmaaier en voor kleinere tuinen kun je aan de slag met deze grasmaaier met benzinemotor.

Tuinfrezen

Is het tijd om jouw tuin om te woelen? Dan is het slim om een fijne tuinfrees te huren. Wij hebben verschillende tuinfrezen in de verhuur zoals deze van 50 cm. Het is ook mogelijk om een tuinfrees inclusief kantelploeg te huren. Zo ben je dubbel zo snel klaar met het frezen en omploegen van jouw tuin.

Grondboren

Wil je een schutting gaan bouwen? Dan kan het nogal een uitdaging zijn om de palen op de juiste plek in de grond te plaatsen. Ook wanneer je een schuur wilt gaan bouwen kun je tegen dit probleem stuiten. Om een geschikt gat te boren is deze stevige hand grondboor heel fijn. Heb je te maken met een wat stuggere grond? Dan adviseren wij deze grondboormachine.

Hout versnipperen

Als je flink wat takken of zelfs een hele boom gaat verwijderen, is het aan te raden het hout zo klein mogelijk te versnipperen. Om dit te doen kun je een van onze houtversnipperaars horen.

Bestraten

Ga jij jouw terras voorzien van nieuwe stenen of tegels? Ook hiervoor hebben wij alles dat je nodig gaat hebben. Onder andere trilplaten, stenenknippers en egaliseerborden zijn natuurlijk onmisbaar. Wij kijken graag met je mee of je verder nog aanvullend apparatuur nodig hebt voor de werkzaamheden die je wilt uitvoeren.

Reinigen

Ga jij de puntjes op de i zetten door jouw terras uitgebreid te reinigen? Dan is het huren van een terrasreiniger of een hogedruk reiniger geen verkeerde beslissing. Ook het huren van een veegmachine  of onkruidborstelmachine kan een slimme oplossing zijn.

Is jouw tuin helemaal klaar voor de zomer? Stuur ons via Instagram of Facebook een foto van het eindresultaat!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *