Machinehuur combineren

Wist jij dat veel van onze klanten niet slechts één van onze machines huren, maar meerdere machines tegelijkertijd huren? Door in één keer alle benodigde apparaten te huren, weet je zeker dat je door kunt werken zonder opnieuw bij ons langs te komen. Wat huren onze klanten zoal samen?

Een minigraver van 1,1 ton in combinatie met een kleine rupsdumper

Kijk onze jongens eens lekker werken in het zonnetje. Wij gebruikten laatst zelf een van onze minigravers en een kleine rupsdumper om de tuin te voorzien van nieuwe grond. Deze combinatie zorgt er voor dat het afgraven en dumpen van grond snel en efficiënt verloopt. Zo kunnen de jongens weer snel verder spelen in de tuin.

Een rolsteiger met een hogedruk reiniger

Ligt er veel mos op het dak van jouw woning of pand? Dan is het slim om dat er eens af te gaan halen. Natuurlijk is het belangrijk dat dit zo veilig mogelijk gebeurt. Daarom huren onze klanten vaak een combinatie van een rolsteiger en een hogedruk reiniger.

Een verticuteermachine en doorzaaimachine

In het voorjaar vliegen onze verticuteermachines en doorzaaimachines van de schappen. Dankzij de klepels van de verticuteermachine wordt al het mos op een grasvlakte snel verwijderd. Zo kunnen de voedende substanties zoals water en lucht sneller tot aan de wortels van het gazon komen. Dit stimuleert de groei van het gras aanzienlijk. Door vervolgens met een doorzaaimachine aan de slag te gaan, zal jouw gazon binnen no time weer stralen!

Een stenenknipper en een trilplaat

Ga jij een nieuw terras aanleggen? Dan is het verstandig om een stenenknipper en een trilplaat te huren. Je zult waarschijnlijk niet vaak een terras aanleggen en het is eigenlijk hartstikke zonde om zulke apparaten aan te schaffen als je ze ook gewoon kunt huren. Wij zorgen er altijd voor dat onze apparaten goed onderhouden worden en dat merk je!

Een bouwdroger, kachel en ventilator

Wordt er binnen gestuct? Of wordt er een nieuwe vloer gelegd? Dan is het vaak belangrijk dat alles zo snel mogelijk droogt. In Nederland komt het nauwelijks voor dat we dagen of weken aansluitend aan elkaar het perfecte weer hebben om nieuw stucwerk of een nieuwe vloer te laten drogen. Daarom roepen veel mensen de hulptroepen in! Met een bouwdroger kun je al gauw ruimtes tot en met 420 m3 of ruimtes tot en met 930 m3 in een rap tempo laten opdrogen. In de koudste maanden is het inzetten van een kachel geen slecht idee. En in de zomer geven wij vaak het advies om een ventilator in een ruimte te zetten waar bijvoorbeeld stucwerk moet drogen.

Een graszodensnijder, tuinfrees, strakvlak en graszaaimachine

Wil jij een weekend doorwerken in de tuin? Dan is het verstandig om deze vier machines in één keer te huren:

💚 Een graszodensnijder om de bovenste graslaag weg te snijden.

💚 Een tuinfrees om de grond te zetten en te verbeteren.

💚 Een tuinwals om de bodem te verdichten na het frezen

💚 Een strakvlak om de grond te egaliseren.

💚 Een graszaaimachine om nieuw gras mee in te zaaien.

Wil jij jouw tuin binnen één dag voorzien van vers gras? Dan zijn dit de apparaten die jij nodig zult gaan hebben!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *