Uniek! Hydraulische palenrammer met powerpack

De Rhino HPD-60 palenrammer is een ideaal hulpmiddel bij het aanleggen van houten hekwerken, schuttingen, afrasteringen van weilanden en andere beschoeiingen. Ook vindt deze palenrammer zijn toepassing in de tuinbouw bij het plaatsen van allerlei soorten houten palen. Deze unieke hydraulische palenrammer is veel compacter in vergelijk met een luchthamer + dieselcompressor. Het brandstofverbruik ligt hierbij ook nog eens vele malen lager.

Voor gebruik van deze palenklopper is een hydraulische krachtbron nodig, zoals een (mini)kraan, tractor of shovel. Of u sluit de palenrammer eenvoudig aan op onze hydraulische powerpack (HPP-13). Deze compacte powerpack op wielen is eenvoudig mee te nemen in een auto en past door een deuropening.

Kenmerken:

  • Palenrammer (met of zonder powerpack te huur)
  • Hydraulisch aangedreven
  • 95 Joule slagkracht!
  • Gemakkelijk en snel in gebruik
  • Voor palen en buizen met doorsnede t/m 110mm
  • Ideale machine om houten palen en stalen buizen VAST in de grond te slaan
Voor verdere specificaties en prijzen klik hier

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *