Facebook

Nieuws


Gesloten tijdens de carnavalsdagen 22-01-2018

Met de carnaval is ons bedrijf GESLOTEN van zaterdag 10 febr. (vanaf 12.30 uur)  t/m woensdag 14 februari.

 

18-12-2017

Wij wensen al onze klanten, vrienden, familie en andere relaties fijne Kerstdagen toe en een gelukkig en vooral gezond nieuwjaar.

01-09-2017

Te huur: De Zocon Groensnijder. Deze machine verkleint alle soorten groenbemesters en gewasresten in slechts 1 werkgang. De grote diameter van de messenrol en het hoge eigen gewicht van 1800 kg. (of 2500 kg. gevuld met water) staan hiervoor garant. De 15 verwisselbare Hardox messen die in V-vorm zijn geplaatst snijden de groenbemester snel en moeiteloos kort. De capaciteit  ligt erg hoog omdat een werksnelheid tot 15 km/uur haalbaar is. De Zocon Groensnijder is ontworpen voor gebruik in de fronthef. In combinatie met een schijveneg of cultivator in de driepuntshef is het gelijktijdig inwerken in 1 werkgang mogelijk. Het inwerken van een grote massa gewasresten verloopt na de inzet van de Zocon Groensnijder moeiteloos en de vertering verloopt optimaal.

 

 

Pijpenbuiger 16 ton 28-06-2017

Vanaf nu NIEUW in ons verhuurprogramma, een hydr. pijpenbuiger (handbediend), geschikt voor het buigen van stalen buizen van  1/2" t/m 3" . Drukkracht 16 ton. 

Schuitemaker mestverspreider 09-06-2017

Onze oude Schuitemaker mestverspreider is vervangen door een gloednieuwe Schuitemaker mestverspreider.  Alweer de 5e wagen vanaf de start van ons bedrijf.  De mestverspreider heeft een laadvermogen van 5 ton, voorzien van hydr. regelbare bodemketting, dubbele spiraalwals met morswals en complete verkeersverlichting.

Kuilafdekfrees 11-05-2017

Onze greppelfrees V-vorm is uitermate geschikt voor het afdekken van een voordroogkuil met zand. Na een aantal werkgangen is de kuil egaal bedekt met een laagje zand van ca. 5 cm. dik. Deze egale bedekking bespaart u een heleboel werk in de winter als het zand er weer vanaf moet. Kijk op onze Facebookpagina voor een filmpje van het afdekken met zand.  --> LIKE tevens onze facebookpagina.

Klepelmaaier 125 cm. 04-05-2017

Met ingang van heden hebben we weer een nieuw model klepelmaaier te huur in ons assortiment. Het is een Agrimaster met een werkbreedte van 125 cm. en een gewicht van 450 kg,  Speciaal bedoeld voor gebruik achter een zwaardere smalspoortrekker. De maaier is geschikt voor het klepelen van gras, gewas- en loofresten en licht snoeihout.

Diepwoeler 04-05-2017

Onze 3-tands diepwoeler van 80 cm. is vervangen door een nieuwe, omdat de oude is verkocht aan een klant van ons. Veel plezier ermee Frans .

 

GASFLESSEN voor heftrucks 23-03-2017

Gebruikers van heftrucks op gas, ATTENTIE ! Vanaf nu kunt u bij ons terecht voor een volle gasfles voor uw heftruck. Wij hanteren een ruilsysteem waarbij u de gasfles bij ons huurt. Voordeel is dat u zelf geen fles hoeft aan te schaffen en altijd een gekeurde fles in gebruik heeft. Het zijn lichtgewicht aluminium flessen met een inhoud van 14 kg. en een totaal gewicht van 21 kg. gevuld. Voor meer info bel ons even. 

Nieuwe verticuteermachine 50 cm 01-02-2017

Wij hebben voor dit seizoen een nieuwe ELIET verticuteermachine aangeschaft met een werkbreedte van 50 cm. Deze robuuste machine heeft vaste messen en wordt aangedreven door een Honda benzinemotor. Daarlangs beschikken we ook nog over een verticuteermachine van 40 cm. met benzine motor en een machine van 40 cm. met electromotor.

Laminaatknipper. 01-02-2017

Nieuw in ons assortiment is deze LAMINAATKNIPPER.  Handig apparaat voor het op maat knippen van laminaat. Geeft een strakke snede en het onder een hoek knippen is ook mogelijk. De max. snijbreedte is 33 cm. en de max. dikte is 16 mm. (dit is wel afhankelijk van de breedte)

Steenzaagmachine 25 cm. 14-12-2016

Nieuw in ons verhuurassortiment is deze compacte steenzaagmachine. Handig voor het snel op maat zagen van bakstenen en klinkers. De machine is 230 volt, heeft een zaagbereik van max. 25 cm breed en max. 12 cm. diep, verstelbare klem en een aansluiting voor een stofzuiger.

Schuurmachine voor Plafonds en Wanden. 14-12-2016

Vanaf heden te huur: een roterende schuurmachine voor het glad schuren van gipsplaatnaden tegen plafonds en wanden. De machine is 230 volt, heeft een variabel toerental, een zeer flexibele schuurkop en aansluiting voor een stofzuiger. Indien een stofzuiger is aangesloten zuigt de machine zich enigszins "vast"aan het plafond, waardoor men veel minder kracht hoeft uit te oefenen om de machine tegen het plafond aan te drukken.

Kunstmeststrooier 200 ltr. 10-12-2016

Vanaf heden te huur een kleine kunstmeststrooier met een bakinhoud van 200 ltr. voor gebruik achter kleine compacttractoren. De strooier heeft een instelbare hoeveelheidsdosering. 

Nieuw Kilverbord 10-12-2016

Nu te huur. Deze nieuwe kilverbak heeft een breedte van 300 cm. en een bordhoogte van 100 cm. 

Nieuw model greppel-/sleuvenfrees te huur. 03-10-2016

Nu te huur een nieuw model greppel-/sleuvenfrees, max. werkdiepte 70 cm. en een sleufbreedte van 11 cm. Voor het maken van diepe afwateringssleuven waar je comfortabel met de trekker over heen kunt rijden zonder dat de sleuven dicht gaan. Ook te gebruiken voor het maken van sleuven t.b.v. het plaatsen van gaasdraad, voor het trekken van leidingsleuven enz.

Waterpomp Hoog Volume 13-06-2016

WATEROVERLAST, BASSIN LEEGPOMPEN, DROOGTE ??  Nu bij ons te huur: een hoog volume waterpomp met een capaciteit van 800 m3 per uur. De pomp is aftakas aangedreven en vraagt ongeveer 45 pk. vermogen. De pomp heeft een hydr. in hoogte verstelbare uitloopbuis met een doorsnede van 250 mm. en een lengte van 4 mtr. Deze buis kan 360 gr. rond draaien. De werkdiepte is max. 270 cm. 

Pompaggregaat 04-06-2016

NIEUW !! Nu te huur:  een pompaggregaat met een flexibele aandrijfas as, met op het uiteinde daarvan de uiteindelijke pomp. Deze pomp kan 72 m3 per uur verpompen en wordt aangedreven door een 5,5 pk. benz. motor.  Aangezien de pomp zelf rechtstreeks in het water hangt hoeft men ze niet aan te zuigen en kan men direct beginnen met pompen. Hierdoor heeft men ook een hogere pompcapaciteit.  Heel handige pomp voor het leegpompen van overtollig water tussen aspergebedden, putten, sleuven enz.

Klepelmaaiers 24-05-2016

Nu het gras en onkruid weer weelderig groeit wordt het tijd om de perceelsranden eens te maaien. Hiervoor verhuren wij een zijklepelmaaier met een werkbreedte van 175 cm. De maaier heeft zware klepels die ook heel goed houtopslag kunnen klepelen en verkleinen. De maaier kan maaien onder een hoek van  + 90 gr. tot -60 gr. en heeft een side-shift. Het eigen gewicht is +/- 1000 kg. Verder hebben wij een armklepelmaaier te huur met een werkbreedte van 100 cm. Deze maaier heeft een zijdelings bereik van 5,50 mtr. en heeft een eigen hydr. aandrijfsysyteem. Een heel handige machine voor het maaien van taluds en slootkanten.

 

Woeler - Triltand combi 12-05-2016

NIEUW !! Nu VERHOOGDE DOORLAAT voor de woeler-triltandcombinatie voor de aspergeteelt. Deze combinatie wordt gebruikt om na het steekseizoen de vast aangetrapte paden tussen de aspergebedden los te trekken. De woeler is nu voorzien van tanden met een extra hoge doorlaat van 90 cm. zodat de machine ook gebruikt kan worden bij hogere aspergebedden. 

Nieuwe frees 04-05-2016

Onze grondfrees is vernieuwd en tevens een maatje breder geworden. Deze frees heeft een werkbreedte van 260 cm. is voorzien van verstelbare glijsloffen en een wisseltandwielkast. Eigen gewicht +/- 900 kg. 

Vernieuwde website. 08-04-2016

Beste websitebezoekers. Vanaf 7 april is onze website aangepast en verbeterd, zodat ze weer een aantal jaren er tegen kan en ook beter "leesbaar" is op smartphone's, laptops en PC's. De homepage heeft nu een foto slideshow met 10 foto's. Ook hebben we nu een zoekfunctie erop staan. Verder staan alle verhuurmachines per groep op alfabetische volgorde gerangschikt en kunnen we meerdere foto's per product laten zien. Ik hoop dat de verbeterde site je zal bevallen. Sla hem op bij je Favorieten. 

Assortiment tuinfrezen uitgebreid 11-03-2016

Wij hebben ons assortiment tuinfrezen uitgebreid met een handige 8 pk. Ferrari frees, 2-wiel aangedreven, 3 versnellingen vooruit en achteruit en een freesbreedte van 50 cm.

Infrarood onkruidbrander op propaangas 03-05-2016

NIEUW! Nu te huur, een infrarood onkruidbrander op propaangas, werkbreedte 45 cm, electrische ontsteking. Door zijn compactheid is deze brander multifunctioneel inzetbaar en zeer geschikt om rondom obstakels te branden. Tevens is de brander geschikt om kleine oppervlaktes zoals terrassen, opritten, picknickplaatsen te behandelen. De lage brander kap maakt het mogelijk om gemakkelijk onder bankjes te branden. --ook voor verkoop--

3 nieuwe klepelmaaiers 15-10-2015

Vandaag 3 nieuwe klepelmaaiers ontvangen met een werkbreedte van 280 cm, 160 cm. en 110 cm. De klepelmaaiers van 280 en 160 cm. kunnen zowel achter als voorop de tractor in de fronthefinrichting. Beide maaiers hebben een 1000 toeren aftakas en side-shift. De kleine klepelmaaier van 110 cm. is voor gebruik achter een compacttractor en heeft 540 toeren aftakas en ook, net als de grotere modellen, side-shift. Klepelmaaier nummer 4 is een zijklepelmaaier met een werkbreedte van 175 cm.

Heren veehouders attentie! 01-10-2015

Nu te huur bij ons een EVERS graslandwoeler met een werkbreedte van 270 cm. en een max. werkdiepte van 40 cm. Benodigd vermogen vanaf 90 pk. De Evers graslandwoeler is speciaal ontworpen om uw grasland in de gewenste conditie te brengen en te houden. De machine breekt storende lagen in de ondergrond en verdichtingen in de bovenlaag op, zonder de graszode te verstoren. De grond krijgt een betere waterberging en de graszode ontwikkelt zich weer voldoende. Het speciale ontwerp van de MT-tand zorgt er voor dat er geen grond naar boven wordt gehaald. De snijschijf snijdt de graszode open en de tand werkt zich in de grond zonder de graszode te beschadigen. De ondergrond wordt door de graslandwoeler opgebroken waardoor deze na de bewerking weer voldoende water opneemt en een betere doorlatendheid heeft.

HEFTRUCBEZITTERS OPGELET !! 01-10-2014

U kent dat wel, heel even een machine uit de loods halen of verzetten. Maar wat is de praktijk? Uw dure machine wordt vaak beschadigd door de heftruclepels, lakwerk gaat eraf of nog erger, de machine glijdt van de lepels af en valt op de grond. De oplossing voor deze problemen is onze - WERKTUIGENDRAGER - voor heftrucs. Je schuift hem op de lepels, vergrendelen en oppakken die machine. Eenvoudiger kan niet. Uitvoering inclusief oppikhaak voor o.a. wagens.Verkoopprijs € 425,=  incl.btw